T-Cross 1.0TSI DSG 110KS za 349KM mjesečno

Posebna ponuda za odlično opremljen gradski crossover
T-Cross akcija operativni leasing

Zahvaljujući svom crossover dizajnu, mogućnostima dizajniranja i velikoj svakodnevnoj praktičnosti ovaj model predstavlja savršen spoj varijabilnosti i kompaktnosti. Ukratko: on je spreman na gotovo svaku avanturu!

Upravo iz navedenih razloga smo u  saradnji sa partnerima iz Porsche Leasinga kreirali ponudu za model sa 1.0TSI motorom snage 110KS, DSG mjenjačem i fantastičnim paketom opreme Life koji uključuje:

Park distance control - senzori za parkiranje naprijed i nazad sa akustičnim i vizuelnim signalom

Dvozonski Climatronic - automatski klima uređaj sa alergen filterom

Digital Cockpit Pro 

16'' Alu felge Rochester

Multifunkcionalni, kožni volan i kožna ručica mjenjača

 Sistemi podrške vozaču: Lane Assist, Front Assist

Limitator brzine, bluetooth

Hill start - podrška za kretanje u brdu

Uz finansiranje vozila klijentima smo obezbijedili i gratis prvu registraciju, kao i gratis kasko osiguranje za prvu godinu finansiranja.

Plaćanja prije isporuke vozila iznosi 4.508,17 KM a obuhvata: akontacijsku naknadu, troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga.Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje nijednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Obavezni AO i kasko osiguranje zavrijeme trajanja ugovora nije uključeno u cijenu. Ukupna leasing naknada bez PDV-a iznosi 18.170,57KM. Slika je simbolična. Ponuda se odnosi na ograničen broj vozila.

Aldijana
Šišić
Senior prodaje Volkswagen
Marko
Spasojevic
Volkswagen prodajni savjetnik