Nova Seat Arona

Dolazi crossover! Nova SEAT Arona, gradski crossover. Sa naprednim motorom visokih performansi. Agilna, Oštra. Spremna za sve. Jeste li vi?
Seat Arona

Vrijeme je da pomiješate boje  
PROMJENI BOJU
Imate omiljenu boju? Nova SEAT Arona ih ima deset. A možete mijenjati i boju krova i birati između crne, bijele, narandžaste i sive.

TEHNOLOGIJA
Preuzimite kontrolu
Tehnologija je na vrhunskom nivou. Bilo da je to Bežični punjač, 8" displej s Full Link sistemom,  BeatsAudio sistem, Kessy sistem ili ambijentalno svjetlo, SEAT Arona Vas održava konektovanim i potpuno u kontroli.

SIGURNOST
Sigurnost na putu
Prepustite se. SEAT Arona Vam čuva leđa. Adaptivni tempomat, Front assist, detekcija mrtvog ugla, sistem za prepoznavanje umora vozača i još dosta stavki brinu da vozite pouzdani u ovog crossover-a.

Xcellence-stil života. Neuobičajeno i originalno sa Xcellence varijantom. Uživajte u oštrim linijama i aluminijumskim felgama. Elegantna unutrašnjost sa dekorativnim detaljima.

Dinamika u svakom detalju. FR je savršen za sportski duh i dodaje dinamičnost već sportskom izgledu modela Arona. Aluminijske felge, ekskluzivna unutrašnjost i kožni multifunkcionalni upravljač doslovno Vam pružaju osjećaj kvaliteta.

Više informacija o Novoj Seat Aroni