ARONA Urban Edition 299KM* mjesečno

Neodoljiva ponuda gradskog SUV-a
299KM Arona akcija

Uzimajući u obzir sve težu kupovnu situaciju ali i sve više potreba da budemo individualno mobilni SEAT BH je kreirao posebnu prodajnu kampanju za svoj aktuelni najprodavaniji model ARONA.

Specijalna izvedba ovog gradskog SUV modela nazvana “Urban Edition” sa agilnim turbo benzinskim motorom 1.0 TSI/95 KS i mnoštvom opreme koji ovaj model čini idealnim za gradsku vožnju kupcima u BiH je dostupan za vrlo pristupačnih 299 KM / mjesečno bez potrebnog učešća. Ovo je omogućeno putem operativnog finansiranja od strane Porsche Leasing-a.

Dodatno uz svaku kupovinu ovog akcijskog modela kupac po prvi put na našem tržistu dobiva na poklon: 4 redovna servisa gratis, besplatnu prvu registraciju i besplatno kasko osiguranje za prvu godinu.


*Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 294,31 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada bez PDV-a iznosi 12.517,95KM.  Obavezni AO i kasko osiguranje za vrijeme trajanja ugovora nije uključeno u cijenu.

Elvira
Ibrahimović-Horozić
Senior prodaje Seat

Benzin / 1.0 l / 95 KS / 70 kW

Ručni 5 brzina / 5-Vrata

Crvena

29.723,58 KM