Orginalni dijelovi i oprema

Vaše vozilo nije obično prijevozno sredstvo koje Vas vozi samo od tačke A do tačke B. Ono je mnogo više od toga. Upravo iz tog razloga smo Vam obezbijedili mnogo mogućnosti sa Originalnom dodatnom opremom: obezbijedili smo Vam proizvode koji svakodnevno iznova ispunjavaju obećanje kvaliteta. Otkrijte koje je ideje VW, Audi, Seat i Škoda  Originalna dodatna oprema pripremila za Vaše vozilo.
Orginalni dijelovi

VOLKSWAGEN ORGINALNI DIJELOVI  I OPREMA

Vaš Volkswagen je original - nastao od jednako tako originalnih komponenti: Volkswagen originalnih dijelova. Svaki od njih garantuje pouzdanost, kvalitetu i sigurnost.

Bez obzira na dio koji Vam je potreban za Vaš Volkswagen: Volkswagen Originalni dijelovi uvijek su u najbržem roku dostupni tamo gdje ih trebate. To osiguravamo svojom uslugom isporuke. Uz našu 15-godišnju garanciju isporuke dijelova bitnih za vožnju, ostajete mobilni i nakon prestanka proizvodnje serije nekog modela.Vjerujte kompetenciji marke Volkswagen prlikom isvog odabira.

Volkswagen Originalni dijelovi

Najnovije stanje tehnike
Najviši standard kvalitete
Sigurnost bez kompromisa
Optimalna prikladnost
Puni asortiman od preko 180.000 Originalnih dijelova za Volkswagen modele
Odličan omjer uloženog i dobivenog
2-godišnja garancija na sve nove Volkswagen Originalne dijelov

Detalji o Volkswagen Orginalnim dijelovima i opremi

AUDI ORGINALNI DIJELOVI I OPREMA

Vaš Audi nije obično prijevozno sredstvo koje Vas vozi samo od tačke A do tačke B. On je mnogo više od toga. Upravo iz tog razloga smo Vam obezbijedili mnogo mogućnosti sa Audi Originalnom dodatnom opremom: obezbijedili smo Vam proizvode koji svakodnevno iznova ispunjavaju obećanje kvaliteta. Otkrijte koje je ideje Audi Originalna dodatna oprema pripremila za Vaš Audi.

Detalji o Audi Orginalnim dijelovima i opremi

SEAT ORGINALNI DIJELOVI I OPREMA

SEAT Originalna dodatna oprema pomoći će da Vaše vozilo bude stvarno jedinstveno. Ispitani i potvrđeni kvalitet SEAT originalnih dijelova pored sigurnosti garantuje i trajnost. Odlučite se za najsavremenije tehnologije, kvalitet i trajnost sa  SEAT Originalnim dijelovima.

Detalji o Seat Orginalnim dijelovima i opremi

ŠKODA ORGINALNI DIJELOVI I OPREMA

ŠKODA originalna dodatna oprema predstavlja optimalno upotpunjavanje ŠKODA serijske i vanserijske opreme. Svaki element originalne dodatne opreme je specijalno razvijen za Vaše vozilo i odobren od strane ŠKODA Auto.

Prednosti koje imate sa ŠKODA Originalnom dodatnom opremom

  • Dug vijek trajanja
  • Sigurnost
  • Tehnički originalno riješenje Originallösungen
  • Optimalno dimenzionisana oprema
  • Očuvanje garancije vozila
  • Dvije godine garancije nakon ugradnje odnosno prodaje

Kod ŠKODE dobit ćete odgovarajuću ŠKODA originalnu dodatnu opremu kao i stručno savjetovanje

Detalji o Škoda Orginalnim dijelovima i opremi

PORSCHE ORGINALNI DIJELOVI I OPREMA

Detalji o Porsche Orginalnim dijelovima i opremi