Dogovor termina servisa online

Rezervacija termina servisa na sve slobodne termine servisa.

Sistem rezervacije termina servisa na sve slobodne termine servisa.

Naš sistem rezervacije termina servisa online nudi vam pristup svim slobodnim terminima servisa.

Rezerviraj online
Garancija

Garancija mobilnosti vozila

29.06.2017

Garancija podrazumijeva obavezu davaoca garancije (proizvođača) da bez naknade otkloni sve nedostatke/neispravnosti koje su nastale na vozilu za vrijeme trajanja garancije, a koje se mogu smatrati greškom proizvođača. Garancija obuhvata popravku ili otklanjanje utvrđenih nedostataka/neispravnosti, ili zamjenu neispravnih dijelova/sklopova prema procjeni ovlaštenog servisnog partnera.

Saznajte više
Orginalni dijelovi

Orginalni dijelovi i oprema

29.06.2017

Vaše vozilo nije obično prijevozno sredstvo koje Vas vozi samo od tačke A do tačke B. Ono je mnogo više od toga. Upravo iz tog razloga smo Vam obezbijedili mnogo mogućnosti sa Originalnom dodatnom opremom: obezbijedili smo Vam proizvode koji svakodnevno iznova ispunjavaju obećanje kvaliteta. Otkrijte koje je ideje VW, Audi, Seat i Škoda  Originalna dodatna oprema pripremila za Vaše vozilo.

Saznajte više
Popravci

Popravci i održavanje vozila

29.06.2017

Da bi Vaše vozilo uvijek bilo u formi tu je naš servisni tim.Prepoznatljivi pristup klijentima, visoka kvalitetu usluga i stručnost radnika.

Saznajte više
eee

Gume i točkovi- EU oznake guma

07.07.2017

Od Novembra 2012 na području Evropske Unije je na snazi obaveza označavanja guma namjenjenih motornim vozilima. Cilj obilježavanja guma sa EU-naljepnicom je povećanje sigurnosti u saobraćaju i smanjenje izduva štetnih gasova, kao i emisije zagađenja bukom. Na EU-naljepnici su putem grafičkog prikaza predstavljene sljedeće osobine jedne gume: Klasa efikasnosti potrošnje goriva, Klasa prijanjanja guma na mokroj podlozi, kao i klasa eksterne buke koju proizvodi guma sa izmjerenom vrijednosti.

Saznajte više
..

Postupak u slučaju nezgode

07.07.2017

Ovim putem Vam želimo ukazati na savjete i pravila ponašanja u slučaju saobračajne nezgode s Vašim vozilom.

Saznajte više
okoliš

Okoliš i tehnika

07.07.2017

Rado ćemo Vam dati par savjete za Vaše  vozilo!

Saznajte više

Korisne aplikacije za vaš automobil

Pronađite korisne aplikacije naših brendova ovdje

Da li tražite korisne aplikacije za vaše vozilo? Pronađite korisne aplikacije naših brendova ovde. "

Da li ste zamijenili filter zraka i polena

Audi servis

Volkswagen Orginalni dijelovi

VW servis

Naše usluge

Vulkanizer

Vulkanizer

Vrhunske cijene - vrhunske ponude. Mi imamo velik izbor marki guma na skladištu !Mogućnost deponiranja za ljetne i zimske gume . Vrhunski servis guma od strane vlastitog tima za montažu.
Dolazak & dostava

Dolazak & dostava

Dolazimo po Vaše vozilo na kućnu adresu ili na Vaše radno mjesto i nakon obavljenog servisa vozilo vraćamo na dogovorenu adresu.
Kutak za djecu

Kutak za djecu

Mi želimo i našim malim posjetiocima skratiti vrijeme čekanja. U našem uglu za igru djece postoji mnogo toga za otkriti .
Café

Café

Za vrijeme Vašeg boravka skraćujemo rado Vaše vrijeme čekanja sa pićima za osvježenje i kafom.
Prodavnica dodatne opreme

Prodavnica dodatne opreme

Vjernost marki do u detalj. Razgledajte u našoj prodavnici. Mi imamo bogatu ponudu dodatne opreme raznih marki. Od kačketa preko polo-maijce, privjeska za ključeve, sunčanih naočala itd. - sve u najboljem kvalitetu marke.
Vučna služba

Vučna služba

U slučaju nevolje na putu nazovite nas preko besplatne telefonske linije:0800 222 27 za pozive iz Bosne i Hercegovine +387 33 768 190 za pozive izvan Bosne i Hercegovine (prema lokalnoj tarifi zemlje iz koje se poziva)
Praonica

Praonica

Autopraonica
Taxi

Taxi

Taxi, u saradnji sa našim partnerom Crvenim Taxi.
Telefonsko primanje na servis

Telefonsko primanje na servis

Mi ćemo telefonom dogovoriti sa Vama termin za popravku. Rezervni dijelovi će se pravovremeno isporučiti, Vaše vrijeme čekanja kod predaje vozila se dosta skraćuje, pošto je sve pripremljeno.
Finansiranje/leasing

Finansiranje/leasing

Preko Porsche Bank mi Vam nudimo najbolje ponude vezano za leasing i kredit .
Brzi servis

Brzi servis

Žuri vam se? Uradit ćemo expresno: promjena ulja, kočnice, gume, izduvni sistem - sve male popravke brzo i u očekivanoj vrhunskoj kvaliteti opravke.
Skladištenje guma i kotača

Skladištenje guma i kotača

Skladištiti točkove je teško, ali ne za vas. Da bi Vam uštedjeli nepotreban trud, mi rado preuzimamo Vaše ljetne odnosno zimske točkove po cijeni vlastitih troškova.
Servis klima uređaja

Servis klima uređaja

Održavanje, popravka, naknadna ugradnja. Vaš klima uređaj je kod nas u najboljim rukama. Tako ćete uvijek sačuvati hladnu glavu.
Limarija

Limarija

U našoj vlastitoj Limariji sa stolom za ispravljanje mi ćemo Vaše vozilo ponovo dovesti u originalno stanje . Vjerujte u vrhunski kvalitet popravke, punu garanciju i fer cijene.
Limarsko lakirerske usluge

Limarsko lakirerske usluge

U našoj najmodernije uređenoj Lakirnici mi isključivo obrađujemo visoko-vrijedne i za okoliš prijatne vodene lakove. Naše visoko kvalificirano stručno osoblje garantuje Vam radove popravke u vrhunskom kvalitetu popravke sa punom garancijom.
Vozilo- direktan prijem

Vozilo- direktan prijem

Razgovarajte o Vašim željama sa našim servisnim savjetnikom direktno pored Vašeg auta . Mi savjetujemo- Vi odlučujete.
Popravka plastike

Popravka plastike

Unutar: Zamjena oštećenih obloga unutarnjeg prostora , razvodne ploče i konzola nije uvijek neophodna. Najčešće se može bez demontaže perfektno popravljati. Izvana: Vađenje oštećenog plastičnog dijela nije uvijek neophodno. Pomoću nove tehnike lijepljenja mogu se zatvoriti mali otvori i pukotine i tako izbjeći zamjena dijela.
Staklo - popravak

Staklo - popravak

Udarac kamenčića u vjtrobransko staklo? Sa nama nemate razloga za brigu. U našoj ovlaštenoj servisnoj radionici imamo najsavremeniji metode popravke svih staklenih površina.
Zamjensko vozilo

Zamjensko vozilo

Mi imamo ispravno rješenje za put do Vašeg radnog mjesta i ponovo natrag : Od zamjenskog vozila do cijene vlastitih troškova, preko posudbenih točkova do ugodng preuzimanja,servisiranja i vraćanja vozila . Naš servisni savjetnik rado Vas informiše.
Kreditne kartice

Kreditne kartice

Mi našim kupcima omogućujemo promet plaćanja bez keš novca . Vi ste u tom sa kreditnom i bankomat karticom .
Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

Za vrijeme Vašeg boravka nudimo Vam slobodna pristup Wireless.
NORA Original dijelovi

NORA Original dijelovi

NORA -Brzo i pouzdano za originalne dijelove i originalnu dodatnu opremu NORA stoji za kupce ,povlaštene rabatom, koji nisu organizaciono vezani i jedna je servisna usluga za kupce obrtnike,koji ne spadaju u prodajno-servisnu organizaciju Volkswagena i Audia . Oni ovdje brzo i pouzdano dobivaju originalne dijelove i originalnu dodatnu opremu marki Volkswagen, Audi i Volkswagen Nutzfahrzeuge, kao SKODA i SEAT.
Volkswagen e-mobility

Volkswagen e-mobility

Na prvi pogled električni Volkswagen liči na uobičajeni benzinski ili dizel model . Ipak najkasnije kod vožnje razlika postaje jasna. S mirisom ili bez mirisa vrši se tehnološka promjena prije svega ispod haube motora .