NOVOSTI IZ SEAT-A
15.05.2018

SEAT Ladies Driving Day

Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, za dame organizirali testnu vožnju novih modela SEAT vozila.
seat

Kada se susretnu elegancija i ljepota, neminovna je ljubav na prvi pogled.

I upravo tako, srca dama osvojili su elegantni i atraktivni modeli novih SEAT vozila.

“SEAT Ladies Driving Day”, naziv je nezaboravnog druženja kojeg 11.5.2018.godine  organizirali Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, a kojom prilikom su dame testirale nove modele SEAT vozila, Ateca, Arona, Leon i Ibiza.

Učesnice ove manifestacije imale su priliku testirati deset vozila na zanimljivoj ruti od Sarajeva do Mostara, i nazad.

Već na prvoj pauzi, uz doručak i dobro raspoloženje u Restoranu Orahovica, dalo se naslutiti da su učesnice projekta naprosto očarane novim SEAT modelima.  Posebno oduševljenje izazvalo je testiranje rijetkih i prestižnih modela kao što su Leon CUPRA ST, porodični sportski automobil sa impresivnih 300 KS i pogonom 4x4 i ATECA FR 4x4, elegantni sportski SUV. Na raspolaganju je takođe bio i sportski crossover ARONA FR jedan od trenutno najtraženijih automobila u Evropi.

Potvrda pozitivnih utisaka stigla je pri dolasku u Mostar, gdje je u prekrasnom ambijentu restorana Romanca, upriličena i prezentacija o SEAT-u.

Nakon ručka i ugodnog razgovora, organizatori su priredili i posebne beauty trenutke.

U saradnji s kompanijom Orbico i brandom Shiseido, predstavljeni su noviteti, gdje su gošće testirale najnovije proizvode, poslušale savjete vizažista i sa sobom ponijele vrijedne poklone.