NOVOSTI U SERVISU
23.08.2017

Porsche Sarajevo servis među 100 najboljih Volkswagen servisa u Evropi

Volkswagen AG je je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitet Volkswagen Service Quality Award (VSQA). Nagrade su dodjeljene onim servisnim radionicama koje su u proteklih 12 mjeseci imale najbolju kvalitetu servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva. Volkswagen Service Quality Award nagrada počela se dodjeljivati 2008. godine.
servis

Predstavnici Volkswagen AG, Desire Grauer i Henning Campe, dodijelili su zajedno sa bosanskohercegovačkim importerom za marku Volkswagen-Porsche BH, plakete za ostvareni rezultat u 2016.godini.

„Porsche BH je ponosan na činjenicu da se svake godine u top 100 evropskih servisa nađu i naši Volkswagen servisi. Među najboljih 100 Volkswagen servisa u Evropi, za 2016. godinu, našla su se i dva bosanskohercegovačka trgovca: Porsche Sarajevo kao servis sa najboljim pomakom u kvalitetu (najveće poboljšanje), te servisno osoblje Auto centra CMV (nagradu su dobili uposlenici radeći za prethodnog vlasnika), kao Volkswagenov servis sa najboljom kvalitetom usluge u protekloj godini“, istakao je Omer Kozadra – rukovodilac Postprodaje Porsche BH.