DESAVANJA
06.12.2021

Porsche Sarajevo partner Saobraćajne škole

Sarajevo, 24.11.2021- U okviru dugogodišnjeg partnerstva između kompanije Porsche Sarajevo i JU Srednja škola za saobraćaj i komunikacije u Sarajevu, škola je dobila još jedno nastavno sredstvo koje će učenicima biti od velike koristi u praktičnoj nastavi. Radi se o maketi sa dijelovima vozila koja će pored prethodno doniranih blokova motora, na kojima se već vrši praktična nastava, zasigurno doprinijeti kvalitetnijoj nastavi i boljoj stručnoj obučenosti učenika.
Porsche Sarajevo partner Saobraćajne škole

„Veoma smo sretni što smo u mogućnosti da Srednjoj školi za saobraćaj i komunikacije pružimo podršku u vidu donacija u automobilskim dijelovima, alatima i ostalim pomagalima, o kojima bi učenici u suprotnom imali samo teoretsko znanje. Svjesni smo činjenice da što više budemo unapređivali opremljenost škole, to će učenici biti spremniji za tržište rada“, rekao je Dino Karić, rukovodilac Postprodaje firme Porsche Sarajevo.

Donaciju su u ime Porsche Sarajevo direktoru škole Sejadu Mujezinoviću uručili uposlenici Imer Ćesir, Rukovodilac prodaje rezervnih dijelova  i Belgin Arnautović, PR menadžer kompanije Porsche BH.

Image
Image